logo elton heta white

TV / MEDIA

Google ka penalizuar gjuhën shqipe nga platformat Google Ads dhe Adsense, iniciuesi i peticionit tregon se çka po humbin bizneset dhe mediat në trevat shqiptare.

Telegrafi

Telegrafi

Artikull i shkruar nga Telegrafi.com

Marketingu në Google Ads, eksperti: Përjashtimi i gjuhës shqipe penalizon bizneset.

Euronews Albania

Euronews Albania

Interviste dhe artikull nga Euronews

Peticion për Google Adsens. Ja sa para mund të fitojnë portalet, bizneset.

Panorama TV

Panorama TV

Interviste ne Panorama TV

I riu shqiptar nis peticionin për pranimin e gjuhës shqipe në Google Ads and Google Adsense.

ATV Live

ATV Live

Interviste dhe artikull nga ATV Live

Peticioni për pranimin e Gjuhës Shqipe në Google, ja çka përfitojnë bizneset.

Kanal 10

Kanal 10

Interviste ne Kanal 10

Google ka penalizuar gjuhën shqipe nga platformat Google Ads dhe Adsense.

Business Magazine

Business Magazine

Artikull nga Business Magazine