logo elton heta white

RRETH MEJE

Përshëndetje, unë jam Elton HETA

Unë jam një zhvillues nga Shqipëria me një përvojë të pasur në zhvillimin e websiteve, mirëmbajtjen e serverave dhe optimizimin e SEO-s.

Kam përfunduar studimet në Bachelor dhe Master Profesional i Teknologjisë së Informacionit.
Eksperienca që kam pasur deri tani më ka bërë edhe më kreativ dhe shumë më të përgatitur në atë që mund të bëj për sa i përket botës së teknologjisë dhe internetit.
Më poshtë do të gjeni informacion më të detajuar se çfarë mund të bëj për ju si individ apo biznes.

Aftësitë

WordPress 94%
HTML & CSS 99%
JavaScript 95%
PHP 83%
Python 88%

Eksperienca

2018-2020
EEG WebDesign

Lead UI/UX Designer

2020-2023..
BOS.al

Web Developer

AMI EVENT
MAGAZINA

Le të punojmë së bashku në projektin tuaj të ardhshëm.