logo elton heta white

Përshëndetje, unë jam Elton HETA

Web Developer

Kam përfunduar studimet në Bachelor dhe Master Profesional i Teknologjisë së Informacionit.
Eksperienca që kam pasur deri tani më ka bërë edhe më kreativ dhe shumë më të përgatitur në atë që mund të bëj për sa i përket botës së teknologjisë dhe internetit.
Më poshtë do të gjeni informacion më të detajuar se çfarë mund të ofroj për ju.

ui-ux design eltonheta icon

UI/UX DESIGN

web developer eltonheta icon

FAQE INTERNETI

seo optimize eltonheta icon

OPTIMIZIM SEO

data secure eltonheta icon

DATA SECURE

speed optimize eltonheta icon

SPEED OPTIMIZE

serp - seo audit eltonheta icon

SERP AUDIT

3

vite eksperiencë

60+

klientë

8

certifikime

122+

projekte të përfunduara

4

cmime

Projektet kryesore

Puna flet më shumë se fjalët.

Le të punojmë së bashku në projektin tuaj të ardhshëm.