logo elton heta white

25 fjalët më të kërkuara në Google Search për vitin 2023 në Shqipëri

The 25 most searched words on Google for 2023 in Albania

Siç është bërë tashmë zakon, çdo fundvit Google nxjerr statistika për fjalët më të kërkuara në Google.

Aktualisht, për Shqipërinë Google nuk ka publikuar ende një listë reale, ndaj bëra një analizë të thjeshtë me mjetet e Google për 25 fjalë kyçe më të kërkuara në Shqipëri për vitin 2023.

Këto statistika janë vetëm për ato fjalë kyçe që janë kërkuar nga një IP shqiptare, ku nuk përfshihen shqiptarët që jetojnë jashtë territorit të Shqipërisë.

25 fjalë kyçe më të kërkuara për vitin 2023 janë si më poshtë:

 1. translate
 2. google
 3. translate google
 4. albania
 5. moti
 6. gazeta
 7. shqip
 8. youtube
 9. sot
 10. tirana
 11. weather
 12. euro
 13. panorama
 14. tema
 15. facebook
 16. gazeta tema
 17. iliria
 18. whatsapp
 19. gazeta sot
 20. balkanweb
 21. filma
 22. filma24
 23. futbol24
 24. lajmi fundit
 25. livescore

*fjalët kyçe janë një burim direkt zyrtar i Google dhe materiali nuk është ndryshuar nga unë, thjesht kam nxjerrë analizat dhe statistikat e Google Trends
*renditja bëhet në rend zbritës nga më i kërkuari tek ai më pak i kërkuari