logo elton heta white

Peticioni që duhet të firmoset nga çdo shqipfolës

As a young Albanian who works every day with technology, I have encountered many problems regarding the recognition of the Albanian language by Google platforms. As a result of this, I took the initiative to create a petition for the recognition of the Albanian language by Google platforms such as Google AdWords and Google Adsense, […]

Çfarë është SEO dhe SERP?

SEO është kombinimi i disa teknologjive që kur bashkohen bëjnë atë që quhet SEO ose Optimizimi i Motorit të Kërkimit. Ndërsa SERP i ndryshëm nga SEO është produkti që marrim nga SEO, aq i ndryshëm është fruti që SEO na jep dhe quhet prej kohësh Pozicioni i renditjes së motorit të kërkimit. A janë këto […]

Çfarë është një server?

Nëse deri më sot nuk e dinit se çfarë është një server, por sapo e keni dëgjuar si term në këtë blog, unë do të shpjegoj sa më thjesht se çfarë është në të vërtetë një server. Shpresoj që ky material t’ju ketë ardhur në ndihmë sado pak.Në këtë faqe interneti do të gjeni materiale […]