logo elton heta white

Çfarë është SEO dhe SERP?

SEO është kombinimi i disa teknologjive që kur bashkohen bëjnë atë që quhet SEO ose Optimizimi i Motorit të Kërkimit.

Ndërsa SERP i ndryshëm nga SEO është produkti që marrim nga SEO, aq i ndryshëm është fruti që SEO na jep dhe quhet prej kohësh Pozicioni i renditjes së motorit të kërkimit.

A janë këto të rëndësishme?

Po këto janë shumë të rëndësishme për një faqe interneti, SEO është ajo që i duhet çdo krijuesi i faqeve të internetit ndërsa SERP është fruti që i duhet çdo personi që ka një faqe interneti.
SERP arrihet vetëm përmes SEO.

Si mund të përmirësojmë SEO dhe si të analizojmë SERP?

Unë do të flas për këtë në blogun tim të ardhshëm, kështu që qëndroni të sintonizuar me këtë faqe interneti dhe shikoni postimet më të fundit.